Осоговска Куќа

Кочански регион Цена од:

1,400.00 ден

„Вила Осоговска Куќа“ која се наоѓа на 1250 метри надморска височина во живописна природа и околина.

Вклучено во цена:

  • Цело сместување:
  • Од 1800 денари едно ноќевање ( за 2 лица со вклучен појадок )
  • Од 1400 денари ( за 2 лица со вклучен појадок на подолго од 2 дена )
  • доколку се користи помошен кревет се доплаќа 300 денари со вклучен појадок, доколку не се користи не се доплаќа за деца
  • Wi-FI
  • Греење/Ладење
  • Паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето

 „Вила Осоговска Куќа“ која се наоѓа на 1250 метри надморска височина во живописна природа и околина. Ова вила е оддалечена 12 километри од Кочани и 8 километри од туристичкиот центар Пониква. Вилата е сместена во густа букова и аришова шума изолирана од градската врева. Точната локација е на само 200 метри од главниот пат кој води кон Пониква.

Вилата Осоговска Куќа има капацитет за околу 33 особи во 12 соби. Собите се 5 двокреветни, 5 трокреветни, и 2 четворокреветни, голема дневна со камин, трпезарија, комплетно опремена кујна, фурна, скара, вршник, веранда и дворно место од 2000 метри квадратни.

Околината на Вилата Осоговска Куќа изобилува со пешачки патеки покрај кој посетителите можат лесно да наберат чаеви, шумски плодови (малини, капини, шумски јагоди…) или едноставно да уживаат во недопрените убавини на Осоговските Планини. Храната во вилата Осоговска Куќа се подготвува во ресторанскиот дел кој работи секој ден. 

Резервации и информации на: 072/315-535