Сместување во Преспа


Макс. Капацитет : 8
Кревети : 8
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Минимална цена за двокреветна соба од ноќ со појадок
  • Греење/Ладење
  • Паркиг
  • Wi-Fi

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето

Вила Преспа се наоѓа во село Долно Дупени, Преспа. ВИЛАТА ВО МОМЕНТОВ НЕ СЕ ИЗДАВА

 

Објектот располага со:

1/4 Апартман со две спални (една спална со брачен кревет, другата со два единечни кревети)

1/2 Двокреветна соба со брачен кревет (double)

1/2 Двокреветна соба со одвоени кревети (twin)

 

Моментален вкупен капацитет: 8 кревети 

 

Соба 1 (double): Тоалет со туш, козметика (диспензери), фен, кафемат, wi-fi, минибар (вклучен во цената), пешкири, држач за куфер, ПП заштита, централно греење.

Соба 2 (twin): Тоалет со туш, козметика (диспензери), фен, кафемат, wi-fi, минибар (вклучен во цената), пешкири, држач за куфер, ПП заштита, централно греење.

Апартман: Тоалет со туш, козметика (диспензери), фен, кафемат, wi-fi, минибар (вклучен во цената), пешкири, држач за куфер, ПП заштита, централно греење, балкон.

 

Вилата располага со: Wi-Fi.

 

Во близина на објектот има бесплатен паркинг простор.

 

Сместувањето се наоѓа во рурално и планинско подрачје. 

 

Check in: 14:00-20:00

Check out: 10:00-11:00

 

Има домаќин кој ги пречекува и сместува гостите, и им асистира за време на престојот. 

 

Пешкирите и постелнините се менуваат по 4 ноќевања.


Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за оставање на велосипеди (со видео надзор)


Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување