Охридски регион

Апартман „Princess Sara“

Апартман „Princess Sara“

Охридски регион Цена од:

1,550.00 ден

Разговарај на Viber

Апартман „Princes Sara“ се состои од дневна соба, спална, комплет кујна, купатило, ТВ со кабловска, Wi-Fi, клима, пешкири, фен, пегла, бесплатен паркинг и голем балкон.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем од ноќевање
  • Клима
  • Пешкири
  • Wi-fi
  • ТВ
  • Бесплатен паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Апартман „Princess Sara“ се состои од дневна соба, спална, комплет кујна, купатило, ТВ со кабловска, Wi-Fi, клима, пешкири, фен, пегла, бесплатен паркинг и голем балкон. Се наоѓа на улица Питу Гули 3/6 наспроти црквата Свети Ѓорѓија во Охрид. Има капацитет за 4+1 лице. Цената е од 1550 до 2170 денари.

Контакт: 070 824 433

Остави Коментар