Рибен ресторан Извор: Манастирец

Каде во Македонски Брод? Разговарај на Viber Јави се на телефон

Ресторанот се наоѓа на 15 километри од Македонски Брод, на самото течение на реката Треска недалеку од селото Долни Манастирец.

Ресторанот работи во текот на цела година.

Специјалитети кои се препорачуваат на ресторанот се свежата пастрмка подготвена на различни начини.

Покрај пастрмката, ресторанот нуди разни гурмански специјалитети.

Има отворен и затворен простор, а нуди и сместување.

Резервации на телефон: 045 279 200; 077 636 500; 078 281 261

Остави Коментар