Плетени Велигденски зајчиња

Рачни изработки
Price from:

250.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Рачно изработени плетени производи.

Информации на: +38976928598

Place Order

viber_image_2023-03-13_09-24-06-700

Baby трака за галва

Baby трака за галва- 250 денари е едно парче
Price

250.00 ден

pleteni

Плетени велигденски зајчиња

Плетени велигденски зајчиња- 300 денари е едно парче
Price

300.00 ден

viber_image_2023-03-13_09-34-25-688

Пликца за новороденчиња

Пликца за новороденчиња- 1200 денари е едно парче
Price

1,200.00 ден

viber_image_2023-03-13_09-18-49-729

Пликце за новороденче

Пликце за новороденче- димензии 40x70 склопено Цена 1200 денари
Price

1,200.00 ден

Leave a Comment