Ракија од дуња

Храна и пијалоци
Price from:

1,000.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Кирил вели дека оваа е семејна традиција, а според кажувањата од неговите татко и мајка, вели дека казаните во кои денеска ја пече ракијата се наследени од нивниот прадедо. Причината за да ја продолжат традицијата е секако љубовта кон производството на уникатен и несекојдневен пијалак.

Производството е задржано на традиционален начин во бакарни казани. Количината која ја произведуваат годишно е 2500 литри.

Кирил е горд на златниот и сребрен медал кои ги има освоено во Македонија, што му дават дополнителен мотив да продолжи да инвестира во оваа гранка.

Инфомрации на: +38976928598

Place Order

viber_image_2022-12-17_19-50-14-248

Ракија од дуња 0.7 мл

Ракија од дуња 0.7 мл
Price

1,000.00 ден

Leave a Comment