Минијатури од полимерна глина

Рачни изработки
Price from:

400.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

За изработка на минијатурите се користи полимерна глина, дрво, лесонит, платно, метални и пластични делови, конец, картон и слично. Се користат претежно рециклирани платната кои се од стари чаршави или облека, картони, како и метални и пластични делови.

Времетраењето на една изработка зависи од предметот што се изработува. Пример за една масичка од 7 сантиметри на Елена и се потребни од 4 до 5 часа. Поголемиот дел од времето се користи за печење на глината, лакирањето и сушењето.

Place Order

358074844_776131580968697_162413284583082544_n

Магнет изработен по нарачка

можна е повторна изработка 7.8цм х 4цм цена - 400 денари
Price

400.00 ден

358445981_776132850968570_1824966491600696083_n

Обетки изработени по нарачка

можна е повторна изработка цена на пар обетки -400 денари
Price

400.00 ден

393958889_227274473473946_7022851489014969916_n

Обетки “Стомни“

Обетки “Стомни“ изработени од полимерна глина
Price

400.00 ден

357697239_776573164257872_5184956041035337071_n (1)

Рачно изработени магнети од полимерна глина и лесонит

димензии: 4цм х 5цм
Price

450.00 ден

367381277_604911418380879_5836323688848777010_n

Минијатурна софра со македонска традиционална храна

Рачно изработена од полимерна глина, дрво и платно цена 650 денари за едно парче
Price

650.00 ден

Leave a Comment