Balko Crafts

Рачни изработки
Price from:

300.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија преку брза пратка. За нарачка пишете ја точната адреса( улица,град, населба ако има) и точен телефонски број за да можат да ве контактираат. Плаќањето на производите е при подигање на пратката.

Рачно изработени производи од Balko Crafts.

Инфомрации на: +38976928598

Place Order

IMG_9493

Рачно цртани несесери

Може да се користат за шминки,моливи,накит и др. Сами изберете го вашиот дизајн. Димензии 21x13cm
Price

300.00 ден

IMG_9494

Рачно изработени ланчиња од мунистри.

Рачно изработени ланчиња од мунистри. Направете ја вашата нарачка веднаш
Price

350.00 ден

IMG_9496

Рачно изработени ланчиња од мунистри.

Рачно изработени ланчиња од мунистри. Направете ја вашата нарачка веднаш
Price

350.00 ден

IMG_9495

Рачно цртани торби по ваш избор

Сами одберете го вашиот дизајн Димензии 38 x 42 cm, 140g/m2, 100% памук
Price

500.00 ден

IMG_9488

Рачно цртани торби по ваш избор 1

Сами одберете го вашиот дизајн Димензии 38 x 42 cm, 140g/m2, 100% памук
Price

500.00 ден

IMG_9490

Рачно цртани торби по ваш избор 2

Сами одберете го вашиот дизајн Димензии 38 x 42 cm, 140g/m2, 100% памук
Price

500.00 ден

IMG_9489

Рачно цртани торби по ваш избор 3

Сами одберете го вашиот дизајн Димензии 38 x 42 cm, 140g/m2, 100% памук
Price

500.00 ден

IMG_9492

Рачно цртани торби по ваш избор 4

Сами одберете го вашиот дизајн Димензии 38 x 42 cm, 140g/m2, 100% памук
Price

500.00 ден

Leave a Comment