Изработки од природна волна

Рачни изработки
Price from:

200.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго (просечна цена на каргото 80-150 денари за цела пратка). Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Сара најчесто изработува накит по нарачка, особено брошеви, кои често ги креира во форма на домашни миленици според слики од клиентите. Нејзините обетки, ланчиња и венчиња за коса, исто така изработени од волна, се карактеристични за нејзиниот стил. Во делот на свеќите, таа дозволува целосна персонализација во поглед на формата, бојата и мирисот, давајќи им на клиентите можност да бидат дел од креативниот процес.

Материјалите што ги користи Сара се од највисок квалитет и се природни. Овчата волна ја припрема сама, од перењето и чистењето до влачењето и боењето. За накитот често користи сребрени додатоци, додека за свеќите и сапуните користи соин или пчелин восок, природни бои и етерични масла.

Place Order

viber_image_2024-03-20_10-04-45-883

Природен сапун со овес и зелен чај

80 гр природен сапун збогатен со овес и зелен чај. Се препорачува за мрсна кожа и кожа склона кон акни.
Price

200.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-06-08-766

Природен сапун со портокал

80 гр. природен сапун збогатен со етерично масло од портокал и сушен портокал.
Price

200.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-16-33-417

Свеќа торзо

Свеќи торзо, 90 гр соин восок, цена за една свеќа 300 денари.
Price

300.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-19-20-879

Плетени венчиња од вуница

Price

300.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-14-45-790

Свеќа во форма на јајце

Свеќа од соин восок во гипсен сад во форма на јајце.
Price

400.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-10-51-162

Свеќа од соин восок

Свеќа, 150 гр соин восок.
Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-12-16-907

Свеќа девојка

Свеќа девојка, 150 гр соин восок.
Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-18-38-989

Брош

Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-18-39-193

Брош

Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-18-39-377

Брош

Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-18-39-606

Брош

Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-18-39-775

Брош

Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-20-34-683

Брош

Price

550.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-20-35-822

Брош

Price

550.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-20-36-283

Брош

Price

550.00 ден

viber_image_2024-03-20_10-07-35-496

Свеќи од роза

Свеќи, 240 гр соин восок со етерично масло од роза.
Price

950.00 ден

Leave a Comment