Искачување по карпи во Демир Капија+ дегустација во Попова Кула (2 лица)

Demir Kapija Price from:

4,200.00 ден

Резервирајте несекојдневна атракција во Демир Капија


Included in price:

  • Опрема
  • Инструктор

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата

Демир Капија е место кое има огромно историско значење. Се наоѓа на 100km од Скопје, или 1h и 15min. Ова понуда за искачување е наменета за сите заинтересирани кои сакаат вакви адреналински спортови, а е одлична можност за тим билдинг или за друштвени прошетки. За заинтерсираната група може да се организира и превоз.  Погоденa за секоја возраста; возраст за деца препорачан над 6 години, но ако детето е физички развиено, тогаш тоа е можно уште од порана возраст. Горната граница за возраста зависи од физичката состојба на лицето.

Најпопуларното - качување од 6 до 60 години.

Постојат различни висини за искачување. Приближната височина е околу 20-30 метри нагоре. Качувањето е екстремен спорт и бара специална обука и доста опрема. Но, во принцип, се смета за доста безбеден, затоа што ви ќе качувате под строг надзор на искусен инструктор.

Во Демир Капија ве води „мајстор“ за алпинизам од меѓународна категорија, поранешен тренер на национален казахстанскиот качувачки тим, планинар со повеќе од 40 години искуство, професионален инструктор за качување.

* За ова атракциа  ви треба:
желба;
Да немаате  забрана од доктор адреналински спортови;
Да имате удобна спортска облека и чевли;
Ако имате долги нокти - подобро е да ги исечете;
Носете вода со себе
Времето за качување вклученото во цената е 2-3 часа
Опремата е целосно обезбедена од инструкторот


Дали знаете дека?
При онлајн резервација на атракциите на „Кајак.мк“ вие донирате 1% за пошумување на нашата држава. Истото така добивате и код на ваучерот со кој подоцна можете да погледнете каде е засадено вашето дрво. Затоа направете предрезервација на понудата бесплатно. Селектирајте го терминот кој ви одговара и добијте повратен одоговор во истиот ден. Доколку имате дополнителни прашања ви стоиме на располагање на:

076 791 157

Leave a Comment

View More Attractions