Компанијата Synami преку својот тим-билдинг донираше нови 200 дрвца за пошумување

Тим билдинг на Пониква

Со посета на селска рурална средина, запознавање локални мештани, нови приказни, планински прошетки, забавни тимски игри и уште многу активности за кои не би сакале да откриваме повеќе детали.

Тимот на Кајак.мк испиша уште една прекрасна тим-билдинг приказна заедно со компанијата Symani чии вработени имаа можност да уживаат во нашата организација која им приреди едно поинакво искуство низ Македонија.

Со посета на селска рурална средина, запознавање локални мештани, нови приказни, планински прошетки, забавни тимски игри и уште многу активности за кои не би сакале да откриваме повеќе детали.

Компанијата Synami преку еднодневниот тим билдинг на своите вработени им овозможи да ја уживаат природата. Да ја посетат Пониква, да го истражуваат ски центарот и секако да бидат активни преку реализирањето на нашите забавни игри.

Ние се радуваме што имавме можност да запознаеме млади и активни луѓе кои ја имаа енергијата во текот на целиот ден, а драго ни е што има сѐ повеќе луѓе кои ја уживаат планината и нејзините благодети.

Synami е уште една компанија која преку својот тим-билдинг донираше нови 200 дрвца за пошумување, а која акција ќе ја организираме за време на есенската сеидба.

Leave a Comment