Битолски регион

Вила Бабин Заб: Пелистер

Вила Бабин Заб: Пелистер

Битолски регион Цена од:

1,845.00 ден

Vila Babin Zab Pelister (Sobi, apartmani) Idealna za zimuvanje na Pelister

Вклучено во цена:

  • Цена од ноќевање
  • Цените варираат во зависност од периодот
  • Греење/Ладење
  • Wi-Fi
  • ТВ
  • Фрижидер
  • Паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до вилата
  • Храна

Вилата се наоѓа во село Ниже Поле. Чистиот пелистерски воздух и богатото културно и историско наследство, го прават селото една од најинтересните туристички дестинации во Македонија.

Во вилата има чајна кујна и конференциска сала за 50 лица.

Апартманите се опремени со ТВ, wi-fi, фрижидер и сите имаат прекрасни погледи кон Пелистер.
Сопствен заграден паркинг - бесплатен.
За исхрана можe и во блиски хотели и ресторани каде добивате 10% попуст.
Тел: 075 371 311 Андреј

Остави Коментар