Рустикална куќа во село Вишни

Струшки регион

Сместување во село Вишни


Макс. Капацитет : 13
Кревети : 13
Check In : 10:00
Check Out : 12:00
Паркинг
Wi-Fi

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на цела куќа за 10 лица
  • Цената варира во зависност од периодот, бројот на ноќевања и бројот на лица
  • Греење/Ладење
  • Паркинг
  • ТВ/Wi-Fi

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Рустикалната куќа во село Вишни располага со 5 соби. 8 кревети во две спални соби, 5 каучи на спрат.

Дневниот престој е опремен со ТВ и Wi-Fi. Куќата има огромен двор, градина и целосно опремена кујна.

Сместувањето располага со паркинг.

Греењето е на парно на дрва.

Капацитет: 10 лица

Check in: 10:00
Check out: 12:00

Клучот се подига од домаќините, по договор може да се подигне од Струга или од селото.

Доколку гостите се задржат повеќе од 7 дена се врши промена на постелнините и пешкирите.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервации: 071 273 147 

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување