Вила во Горна Белица. Престој и сместување


Макс. Капацитет : 7
Кревети : 7
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Паркинг

Вклучено во цена:

  • Цена за изнајмување на викендицата за 2 лица
  • Wi-Fi
  • Греење
  • Паркинг
  • ТВ

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Викендицата располага со дневен престој и кујна и две спални соби, и тоалет. Собите располагаат со кревети, и тоа спална со 2 кревети, детска соба со 3 кревети, како и дневен престој со широк кревет. Во истите можат да се сместат седум лица.

Викендицата се наоѓа во с. Горна Белица, Струшко со пристапен асфалтен пат преку с. Вишни и преку с. Вевчани. 

Има опремена кујна, нема wi fi, има приватен паркинг како и простор за сместување велосипеди. 

Во самото село има локален музеј за влашката популација која живеела во тие простори, локална црква од 19ти век со прекрасен иконостас и прекрасни излетнички места.

Пристигнувањето и заминувањето на гостите е по сопствена желба а сопственикот ги дава и ги зема клучевите . За седумдневен престој, постелнина се менува на секој 4 дена.

Цената за изнајмување на викендицата е 30 евра по ден за две лица и 50 евра по ден за повеќе лица.

Телефонскиот број за резервација е 070235736

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување