Апартмани за изнајмувањеВклучено во цена:

 • Минимална цена од студио
 • Цената варира во зависно од големината на студиото, положбата (со директен поглед кон езеро; страничен поглед; колку кревети има во студиото)
 • ТВ/Wi-Fi
 • Паркинг

Не е вклучено во цена:

 • Транспорт до сместувањето
 • Храна

Вила Десанка располага со 7 студија, 5 од нив се трукреветни (брачен и единечен кревет) и 2 студија со 4 дупли кревети.

Студијата имаат засебен тоалет, опремена кујна со инвентар, тераса, ТВ, интернет и паркинг

Кујните во вилата се комплетно опремени.

Вилата располага со приватен паркинг и Wi-Fi кои се бесплатни.

Максималниот капацитет на вилата е од 23-28 во зависност од возраста на децата.
Клучот се подига од сопственикот на вилата.
Постелнината и пешкирите се менуваат по потреба на гостите доколку останат повеќе денови.

Не е дозволен влез на домашни миленици, а објектот има место за остава на велосипеди.

 

Опкружувањето на вилата е мирно и тивко.

Check in од 11:00 до 13:00 часот
Chec out: До 10:00 часот


Контакт за резервации
: 075 403 994

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување

Коментари

 • Aco Jovceski

  05.08.2023 19:42

  Od 7 avgust imate li mesto za dvajca vozrasni i edno dete 16 godisno

 • Vesna Ikonomovska

  01.07.2022 11:48

  Ve molam za sloboden termin okolu 5.08 za dvajca vozrasni i dve decija od 2 i 4 g sedum noki?