Гостиварски регион

Конак на планина Враца

Конак на планина Враца

Гостиварски регион Цена од:

300.00 ден

Апартмани и сместување

Вклучено во цена:

  • Цена по лице од ноќевање
  • Паркиг
  • Доплата од 200 денари за доручек

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт
  • Храна

Сместувањето располага со две соби. Двете соби се дел од конаците на манастирскиот комплекс и располагаат со 4 кревети. Две единечни кревети и еден брачен (галерија). Постои можност за спојување на единечните кревети. Секоја соба има свој тоалет, опремен со 24 литри болјер и тушкабина.

Собите не располагаат со Wi-Fi, но има добар сигнал и може да се користи сопствениот интернет од телефон.

Има приватен паркинг, паркинго има капацитет за 10 возила

Внатрешноста на собите не е во класичен етно стил, но се задоволени сите потреби на гостите. Собите се тивки и ладни дури и во најтоплите денови. Местото се наоѓа во планинска област, лесно достапна за секој, но сепак во недопрена природа. Соседи на гостите се птиците песнопојки, мирот и хармонија на самата природа.

Гостите можат да се сместуваат од 14:00 до 18:00 часот
Одјавување: 10:00 до 12:00 часот.

Клучот им го предаваат газидте на самото место.

Постелината се менува на секои 4 дена, пешкирите по потреба или на секои 2 дена.

Цената за изнамување на соба е 300 ден по човек од ноќевање, или 500ден по човек од ноќевање со вклучен доручек и гратис кафе од куќата. Доручекот се служи од 10:30 до 12:00 часот.

Дозволени се домашни миленици во собите но не и на терасата на ресторанот.

Телефонски број за резервации е 071 381 444

Остави Коментар

Разгледајте повеќе сместувања