Апартмани во Пештани

Охридски регион
Цена од:

1,500.00 ден

Објектот има една заедничка летна кујна за сите гости со простран двор и сопствен паркинг.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на соба од ноќ
  • Цените варираат во зависност од бројот на ноќевања и период од 1500 до 1800 денари
  • Греење/Ладење
  • ТВ/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Објектот располага со 4 соби. Две двокреветни и две трокреветни соби за фамилија со деца. Во трокреветните има еден француски кревет и еден помошен кревет.

Секоја соба е опремена со ТВ, клима, Wi-Fi, кабелска, фрижидер и купатило со тоалет.

Објектот има една заедничка летна кујна за сите гости со простран двор и сопствен паркинг.

Check in: 08:00- 22:00 часот
Check out: 10:00 часот

Клучевите се подигаат од сопствениците.

Сместувањето има поглед кон езерото, од Охрид до Поградец како на длакна.

Се наоѓа на магистралниот пат од Охрид до Св. Наум, на самиот влез во мирна и спокојна околина.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици и има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервација: 075 233 984 Игор

Остави Коментар