Охридски регион

Викендичка Луција

Викендичка Луција

Охридски регион Цена од:

1,500.00 ден

Викендичката Луција располага со капацитет за 3+1 лице (3 возрасни и едно дете). Опремена е со купатило, кујна и споална соба како и веранда во која има дневен престој и трпезарија. Сето тоа со прекрасен поглед на Охридско езеро и Манастир Свети Наум.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на цел објект од ноќевање
  • Приватен паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Клима
  • Интернет
  • Транспорт до локацијата на објектот
  • Храна

Викендичката Луција располага со капацитет за 3+1 лице (3 возрасни и едно дете). Опремена е со купатило, кујна и споална соба како и веранда во која има дневен престој и трпезарија. Сето тоа со прекрасен поглед на Охридско езеро и Манастир Свети Наум.

Викендицата се наоѓа во селото Љубаништа, на 2 километри одалеченост од Свети наум и плажата кај автокампот Љубаништа. Креветите се поединечни со можност за спојување. Кујната има електрично и плинско решо и соодветен прибор за јадење и садови. 

Сместувањето е по 14:00 часот, а одјавувањето е најдоцна до 12:00 часот. Со претходен договор со сопственикот на викендицата, гостите ќе бидат пречекани и ќе им бидат дадени клучевите од викендицата. Доколку се задржат повеќе од 7 дена ќе биде промненета постелнината. Пешкири си носат самите гости. 

КОНТАКТ: 046 265 608

Остави Коментар