Апартманот се наоѓа во скопската населба Капишетец


Макс. Капацитет : 3
Кревети : 2
Check In : 13:00
Check Out : 10:00
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на апартманот од вечер
  • Цената варира во зависност од бројот на ноќевања и периодот
  • Греење/Ладење
  • TV/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Апартманот има две соби од кои едната е сплана соба со брачен кревет, а другата е дневен престој.

Апартманот има целосно опремена кујна.

Апартманот има Wi-Fi.

Апартманот има привен паркинг.

Максималниот капацитет: 2 возрасни и дете до 10 години.

Недалеку од сместувањето е Водно.

Check in: 13:00 часот
Check out: 10:00 часот

Клучот се подига од одговорни лица за апартманот.

Постелината и пешкирите се менуваат по желба на гостите.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервација: 075482822

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување