Охридски регион

Крстановски: Апартман бр.1

Крстановски: Апартман бр.1

Охридски регион Цена од:

1,400.00 ден

Нов апартман на 100 метри од новата автобуска станица во Охрид. Апартманите располагаат со сместувачки капацитет за две, три и четири лица.

Вклучено во цена:

  • 1400 денари е цена за наем за двајца од ноќ
  • WI-FI
  • Паркинг
  • Безбедносни камери
  • Двор

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до апартманот

Нов апартман на 100 метри од новата автобуска станица во Охрид. Апартманите располагаат со сместувачки капацитет за две, три и четири лица. Секој апартман е со сопствена целосно опремена кујна, купатило, бесплатен интернет WI-FI, 24 часа топла вода преку соларни сончеви панели, клима инвертер, ТВ, кабелска.
Сопствено големо дворно место во склоп на апартманите и бесплатен паркинг за капацитет од 6 возила.

Целиот објект е под 24 часовно видео надзор.

Во дворот има катче за забава на децата.

Апартман број 1 е за 3 лица: Еден брачен кревет и еден единечен за дете
Апартман број 2 е за 4 лица: Еден брачен кревет и еден на спуштање
Апартман број 3 е за 2 лица: Два единечни кревети со можност да се спојат како брачен кревет.

Цени:

Апартман број 1: 28 евра за наем (ноќевање)
Апартман број 2: 33 евра за наем (ноќевање)
Апартман број 3: 23 евра за ноќевање (ноќевање)

Фотографиите се од апартман број 1. Доколку сакате да ги подгледнете и останатите ве молиме да ни јавите на 075 221 009

Остави Коментар