Викендица во Босилово

Strumica
Price from:

2,400.00 ден

Куќата се наоѓа во село Босилово, Струмица.


Max. Capacity : 6
Beds : 6
Check In : 12:00
Check Out : 11:00
Air Conditioned
Parking
Wi-Fi

Included in price:

  • Цената зависи од бројот на гости. Минимум 2400ден. (40€) за 2 особи, и секоја дополнителна особа доплаќа 900ден (15€)

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Располага со 4 простории, 2 спални соби со 2 брачни кревети. Дневна, кујна, WC, ходник и прекрасен двор за уживање.

Собите се опремени се со брачни кревети и гардеробер.

Кујната е целосно опремена.

Објектот има Wi-Fi.

Објектот има голем приватен паркинг.

Максималниот капацитет е за 6 лица.
- Општина Босилово се наоѓа на само 6км од најголемиот урбан центар во регионот, градот Струмица. Исто така, е поврзан со магистралниот пат М6 кој ги поврзува граничниот премин со република Бугарија. На 7км се прекрасните бањи во с.Банско, на 15км се атрактивните Смоларски и Колешински водопади.

На 7км се прекрасните бањи во с.Банско, на 15км се атрактивните Смоларски и Колешински водопади и 6км одалечен од градот Струмица.

Сместувањето се наоѓа во селска област.

Соседството е тивко и мирно.

Check in: 12:00 часот
Check out: 11:00 часот

Објектот располага со сеф за клуч од куќата со шифра која ја добиваат гостите.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервации: +38971205548

Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation

View More Accommodations