Планински чај и мед од Кожуф

Од природата
Price from:

150.00 ден

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Нарачете си природен планински чај и мед од Кожуф планина. Планинскиот чај е од 1750 м.н.в. 

Инфомрации на: +38976928598

Place Order

viber_image_2023-03-22_12-35-51-556

Планински чај КОЖУФ 1750 м.н.в.

Планински чај КОЖУФ 1750 м.н.в. За нарачка минимално 2 пакетчиња
Price

150.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-19-966

Прополис- 10мл капкалка

ПРОПОЛИС 30% раствор, 65-степенов алкохол 10ml капкалка
Price

220.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-50-102

Прополис- 20ml спреј

ПРОПОЛИС 30% раствор, 65-степенов алкохол 20ml спреј
Price

300.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-50-102

Прополис- 30ml спреј

ПРОПОЛИС 30% раствор, 65-степенов алкохол 30ml спреј
Price

350.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-19-966

Прополис- 30ml капкалка

ПРОПОЛИС 30% раствор, 65-степенов алкохол 30ml капкалка
Price

360.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-52-604

Планински мед од Кожуф

1.200 денари е 1 kg Пакувањата се 400g- 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2023-03-22_12-35-19-966

Прополис- 50ml каплакла

ПРОПОЛИС 30% раствор, 65-степенов алкохол 50ml капкалка
Price

550.00 ден

Leave a Comment