Продажба на дрвца со достава

Од природата
Price from:

60.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Дрвцата се нарачуваат како пакети поради ваша исплатливост и исплатливост при достава. Доставата на еден пакет помали дрвца се движи од 100 до 500 денари. Доколку нарачателот купува поголема количина може да се постигне договор за бесплатна достава. Селектирајте ги дрвцата и очекувајте повратна информација.

Сите дрвца се одгледувани на домаќински и професионален начин. Преку платформата на Кајак.мк се препродаваат дрвца и корени од исклучителен квалитет, одгледувани професионално и квалитетно. Со самата нарачка и купување преку Кајак, вие добивате и совети и начини на правилно одгледување на растението. Од самото засадување до негово уредување.

Садниците се наоѓаат во тиквешкиот регион каде климата е идеална за одгледување на сите видови. Се дистрибуираат низ цела Македонија по карго или доколку станува збор за поголема количина можно е и дирекна достава.

За прашања и консултации исклучиво преку вибер порака на: +38976928598

Place Order

багрем

Багрем 50 дрвца

Багрем- Пакет од 50 дрвца (Минимална нарачка на 50 дрвца) Вкупно за 50 дрвца: 3000 денари/60 денари дрвце
Price

60.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-47-33-223

Украсна трева- Еден корен

Украсна трева- Фестука- Еден корен за 250 денари Саксиско производство, а не голи корени
Price

250.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-53-24-496

Буксус- Едно дрвце

Буксус- Едно дрвце за 250 денари
Price

250.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-41-07-221

Туја Смарагд 40-50см- Едно дрвце

Туја Смарагд (40-50см) - Едно дрвце Висина од 40-50см 300 денари
Price

300.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-36-43-779

Evonimus- Едно дрвце

Evonimus- Едно дрвце за 300 денари
Price

300.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-41-53-902

Чемпрес- Едно дрвце

Чемпрес- 80-100см за ограда- Едно стебло за 350 денари
Price

350.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-56-22-321

Лаванда- Едно стебло

Лаванда- Едно стебло 350 денари
Price

350.00 ден

viber_image_2024-03-06_10-17-38-546

Evonimus Japonikus- Едно дрвце

Evonimus Japonikus- Пакет од 2 дрвца Едно дрвце-400 денари
Price

400.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-33-48-323

Туја Danicia Gold Топки- Едно дрвце

Туја Danicia Gold Топки- Едно дрвце за 400 денари
Price

400.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-35-49-641

Туја Danicia Topka Обична- Едно дрвце

Туја Danicia Topka Обична- Едно дрвце
Price

400.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-52-56-594

Стрикта- Едно дрвце

Стрикта- Едно дрвце за 400 денари
Price

400.00 ден

viber_image_2024-03-06_10-18-17-263

Cupresus macrocarpa- Едно дрвце

Cupresus macrocarpa- Едно дрвце за 450 денари
Price

450.00 ден

viber_image_2024-03-06_10-19-01-549

Tiny tim topka- Едно дрвце

Tiny tim topka- Едно дрвце за 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2024-03-06_10-18-41-344

Shimshir topka- Едно дрвце

Shimshir topka- Едно дрвце за 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-43-39-062

Туја Смарагд 60-70см- Едно дрвце

Туја Смарагд (60-70см)- Едно дрвце Висина од 60-70 см 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-57-50-087

Елвуиди 50-60см- Едно дрвце

Елвуиди (50-60см)- Едно дрвце Висина од 50-60 см 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-01-42-712

Туја аурера нана- Едно дрвце

Туја аурера нана- Едно дрвце за 500 денари
Price

500.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-49-19-035

Туја Смарагд 80-100см- Едно дрвце

Туја Смарагд (80-100см)- Едно дрвце Висина од 80-100см 600 денари
Price

600.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-04-24-335

Палма Trachycarpus fortunei (помал корен)- Едно дрвце

Палма Trachycarpus fortunei (Помал корен) (Најиздржлива до -20 степени)- Едно дрвце 600 денари
Price

600.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-40-51-391

Нандина- Едно дрвце

Нандина- Едно дрвце за 600 денари
Price

600.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-51-17-280

Пикеа Коника Елка- Едно дрвце

Пикеа Коника Елка- Едно дрвце за 600 денари
Price

600.00 ден

viber_image_2024-03-06_10-29-34-155

Magnolija GrandiFlora (Што не и паѓаат лисјата зимно време) со бели цветови

Magnolija GrandiFlora со бели цветови (Што не и паѓаат лисјата зимно време) Едно дрвце- 700 денари
Price

700.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-51-37-957

Туја Смарагд 100-120см- Едно дрвце

Туја Смарагд (100-120см)- Едно дрвце Висина од 100-120см 700 денари
Price

700.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-24-46-253

Албиција- Едно дрвце

Албиција- 1.5м висина- Едно дрвце за 750 денари
Price

750.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-02-31-776

Палма Trachycarpus fortunei (поголемо стебло)- Едно дрвце

Палма Trachycarpus fortunei (Најиздржлива до -20 степени)- Едно дрвце за 900 денари
Price

900.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-37-55-158

Туја Смарагд 20-30см- Пакет од 4 дрвца

Туја Смарагд 20-30см- Пакет од 4 дрвца Висина на дрвцата од 20-30 см 1000 денари
Price

1,000.00 ден

viber_image_2024-02-21_19-55-22-224

Елвуиди 80-100см- Едно дрвце

Елвуиди (80-100см)- Едно дрвце Висина 80-100см 1000 денари
Price

1,000.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-15-12-988

Јапонски јавор - Едно дрвце

Јапонски јавор- Едно дрвце за 1200 денари
Price

1,200.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-19-28-684

Јапонска врба- Едно дрвце

Јапонска врба- Salix Integra- Едно дрвце за 1200 денари
Price

1,200.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-21-05-694

Јапонска врба- Едно дрвце

Јапонска врба- Salix Pendula- Едно дрвце за 1200 денари
Price

1,200.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-50-20-705

Една топка на стап

Една топка на стап- Едно дрвце за 1200 денари
Price

1,200.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-18-32-095

Украсна јапонска цреша- Едно дрвце

Украсна јапонска цреша (Неродна)- Висина 1.5 метри- Едно дрвце 2000 денари
Price

2,000.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-16-56-463

Украсна Јапонска слива- Едно дрвце

Украсна Јапонска слива (неродна)- Висина 2 метри- Едно дрвце 2000 денари
Price

2,000.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-05-56-821

Спирала- Едно дрвце

Спирала- Едно дрвце за 2500 денари Spirala 170-180cm
Price

2,500.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-12-21-420

Пом пом три топки- Едно дрвце

Пом пом три топки- Едно дрвце за 2500 денари Pom pom 150-160cm
Price

2,500.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-09-33-126

Пом пом топки- Едно дрвце

Пом пом топки- Едно дрвце за 2500 денари
Price

2,500.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-21-50-174

Catalpa (1 дрвце)

Catalpa- Висина 2 метри- Пакет од 1 дрвце 2600 денари
Price

2,600.00 ден

viber_image_2024-02-21_20-23-35-726

Кугласт Багрем (1 дрвце)

Кугласт Багрем- Висина 3 метри- Пакет од 1 дрвце 2800 денари
Price

2,800.00 ден

Leave a Comment