Oхридски регион

Едночасовно нуркање во охридско езеро

Едночасовно нуркање во охридско езеро

Oхридски регион Цена од:

2,900.00 ден

Уживајте во ова адреналинска подводна атракција. Еден час нуркање со комплетна нуркачка опрема, а и многу подводни професионални фотографии.

Вклучено во цена:

 • Цената е со 40% попуст
 • Нуркачка опрема
 • Инструктор
 • Еден час подводно уживање
 • Диплома за успешно пробно нуркање
 • Овошје
 • Сок
 • Кафе
 • Професионални подводни фотографии
 • Трансфер од сместувањето со резервација минимум неколку дена претходно

Не е вклучено во цена:

 • Здравствено и патничко осигирување

Уживајте во ова адреналинска подводна атракција. Еден час нуркање со комплетна нуркачка опрема, а и многу подводни професионални фотографии.

За да ја резервирате и уплатите ова атракција не треба да сте вешт пливач, туку е потребно да сте во нормална здравствена состојба и да ја поседувате желбата за нуркање. При нуркањето вие имате постојано присуство на инструктор, кој ви гарантира максимална безнедност и забава.

Дали знаете дека?
При онлајн резервација на атракциите на „Кајак.мк“ вие донирате 1% за пошумување на нашата држава. Истото така добивате и код на ваучерот со кој подоцна можете да погледнете каде е засадено вашето дрво. Затоа направете предрезервација на понудата бесплатно. Селектирајте го терминот кој ви одговара и добијте повратен одоговор во истиот ден. Доколку имате дополнителни прашања ви стоиме на располагање на:

076 791 157


Остави Коментар