АТВ во Љубаништа

Ohrid Price from:

3,600.00 ден

Цените се со вклучени ланч пакети и пијалоци. Контакт за резервации: 076 791 157


Included in price:

  • 3600 денари за едно лице или 4600 денари за две лица на едно АТV возило
  • Цената за 4 часовна тура се движи од: 9540 денари за едно лице или 10500 денари за две лица на едно АТV возило.
  • Цените се со вклучени ланч пакети и пијалоци.

Not included in price:

  • Транспорт до појдовната локација

За оние тимови кои се уште размислуваат што би можеле да искористат при патувањето во Охрид, тогаш нека ги имаат на ум новите атв тури со 9 возила.

Седиштето се наоѓа на главниот пат во селото Љубаништа пред исклучувањето кон кампот Лубаништа.

Почетокот на турите започнува од картингот и се движи кон караулата Св.Илија по планински пат и се скршнува кон манастирот Св.Атанасиј, каде се посетуваат 7-те извори на реката Црн Дрим и се посетува црквата Св.Богородица.

Оние кои сакаат подолга тура во времетрање од четири часа, тогаш се посетуваат коритата на Галичица и планинската куќа на Црвен крст.

Цената на првата тура е:

3600 денари за едно лице или 4600 денари за две лица на едно АТV возило

Цената за 4 часовна тура се движи од: 9540 денари за едно лице или 10500 денари за две лица на едно АТV возило.

Цените се со вклучени ланч пакети и пијалоци.

Контакт за резервации: 076 791 157

Leave a Comment