Oхридски регион

Yanka Ranch: Јавање коњи во село Љубаништа

Yanka Ranch: Јавање коњи во село Љубаништа

Oхридски регион Цена од:

1,800.00 ден

Разговарај на Viber

Yanka Ranch: Јавање коњи во село Љубаништа Контакт: 070388613

Вклучено во цена:

  • Цените се движат од 1800 до 2000 денари по лице
  • Цените варираат во зависност од периодот

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до појдовната точка

Ранчот постои од 2021-ва година и се наоѓа во село Љубаништа во близина на комплексот на Манастирот Свети Наум.

Во моментот актуелни се две тури со коњи, од кои едната е покрај самото езеро, а втората е планинска тура.

За време на турите се посетува манастирот Св. Атансиј и се посетуваат 7-те извори на реката Црн Дрим, по што се продолжува со прошетка до црквата Св. Богородица каде што има мала пауза и враќање на почетната точка.

За врмее на турата покрај езерото се ужива во убавините на охридското езеро со попатно застанување за фотографирање.

Контакт: 070388613

Остави Коментар