Тури со коњи на Шар Планина

Ваквата тура се резервира за групи преку Кајак.мк.


Included in price:

  • Испратете ни барање за групна понуда

Not included in price:

  • Транспорт до почетната точка на поаѓање

Ваквата тура се резервира за групи преку Кајак.мк.

Се посетуваат места како Лешница, Плат, прекрасниот Јелак и бачилото каде може да се вкуси локално сирење и кисело млеко.

Турата може да биде до максимум 23 лица.

Контакт за информации и резервации: 076 791 157

Leave a Comment