Oхридски регион

Едрење на Охридско езеро

Едрење на Охридско езеро

Oхридски регион Цена од:

2,800.00 ден

Разговарај на Viber

Оваа двочасовна тура нуди едно ново, на моменти и адреналинско доживување.

Вклучено во цена:

  • Минимална цена за едрење за максимум 4 лица
  • Цените се изразени во описот

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до атракцијата

Оваа двочасовна тура нуди едно ново, на моменти и адреналинско доживување, преку кое нашите искусни скипери ќе ве воведат во тајните на едрењето, а под нивно менторство ќе имате можност и сами да ја управувате едрилицата.

По испловувањето од каналот Студенчишта ќе едриме до населбата Канео, покрај стариот град Охрид, а потоа до Претседателската вила кај Горица. На нашата последна рута, назад до каналот Студенчишта ќе имате можност да пливате во водите на Охридското Езеро, со цел ова доживување да биде целосно.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

- нашите услуги се достапни за возрасни и малолетници над 10 години во присуство на родител;

- задолжително е носење опрема за безбедност на вода обезбедна од наша страна;

- секој корисник на нашите услуги ги користи на своја сопствена одговорност;

- организаторот има право да ја прекине или откаже секоја тура поради неповолни временски или други услови кои не ги исполнуваат безбедносните стандарди;

- располагаме со 7 едрилици со вкупен капацитет од 35 лица во исто време;


Организираме двочасовни и четиричасовни тури со едрење на едрилици H22 One Design за максимум 4 лица. Цените по тура се следниве:

2 часа наутро во 9:15 и 11:30 - 2800 МКД 

2 часа на зајдисонце од 18:00 часот - 3200 МКД

4 часа наутро од 9:15 - 4800 МКД 

4 часа на зајдисонце од 16:00 часот - 5200 МКД


КОНТАКТ: 078 269 041

Остави Коментар