Личник коњички клуб Вевчани

Вевчански регион Разговарај на Viber Јави се на телефон

Контакт за резервација: 070546716

Вклучено во цена:

  • Цена по лице за турата Бели Брег за 40 минути јавање со водич
  • Цените варираат во зависност од турата

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до атракцијата

Ранчот се наоѓа Вевчани. Околината е планинска погодена за коњи и за уживање. Чист воздух и одличен.

Ранчот се наоѓа на прекрасна локација која овозможува турите да се реализираат во планина, а и во самиот ранч кој нуди прекрасен поглед.

  • Тури кои може да се резервираат:
  • Ранч трло  ( јавање во ранчот )
  • Јавање бели брег
  • Јавање Св. Спас ( интересно е што има црни зајци питоми и манастирот се посетува и во тој дел се гледа охридското езеро и цел Охрид. Секој што ќе го посети се воодушевува од убавините.)
  • Голина тура целодневна

Цените се движат различно во зависност од турата.

Тура јавање Бели брег Вевчани е 40 мин и цената е 1000 ден. Јавање со водич.

Контакт за резервација: 070546716

Остави Коментар