Јавање коњи во Крушево

Krushevo Price from:

2,000.00 ден

Јавањето коњи денеска е една од најпопуларните и најинспиративните активности во прирдата која ни пружи чувство на слобода, поврзување со прирдата и делува поволно на нашето здравје и нашата психо-физичка состојба.


Included in price:

  • 2000 денари за час и половина
  • 3200 денари за два ипол часа
  • Обука за јавање коњи
  • Јавање коњи
  • Заштитна опрема

Not included in price:

  • Транспорт до атракцијата

Во Западниот дел на Македонија, во пазувите на Бушева планина на 1250 метри надморска висина се наоѓа Крушево.

Крушево изобилуба со прекрасна и недопрена природа и пејсажи кои никого не оставаат рамнодушен. Свежиот и чист планински воздух, умерената температура, чистата планинска вода и богатата флора и фауна се убавините што ви ги нуди Кручево, а истовремено ви се допстани во секое време и со задоволство можете да ги користите.

Јавањето коњи денеска е една од најпопуларните и најинспиративните активности во прирдата која ни пружи чувство на слобода, поврзување со прирдата и делува поволно на нашето здравје и нашата психо-физичка состојба.

Понудата се состои од :
-Обука за јавање коњи
-Јавање коњи
-Заштитна опрема

За таа цел се нудат најпрекрасните планински тури во околината на Крушево со тргнување од Крушевското езеро до атрактивните туристички дестинации:

Тура 1: Споменикот на Илинденците на месноста Слива- излетничко место Кипрово до скијачкиот центар.

Тура 2: Манастирот Св. Преображение

Тура 3: Историскиот локалитет Мечкин Камен

Информации и резервации на:

078 377 315 или 078 377 315
Е-адреса: [email protected]

Фејсбук профил: https://www.facebook.com/horse.ridingkrusevo/

Leave a Comment