Wake The Lake

Ohrid Price from:

4,383.00 ден

Повеќе информации и резервации можете да добиете на: 078 411 055 – Гоце, 070 346 009 – Сања или на www.wakethelake.mk


Included in price:

  • Цена по лице за 15 минути активно возење на даска: 75€ (30 минути вкупно на чамец)
  • Останатите цени и пакети ви ги испраќа центарот

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата

За оние кои првпат слушаат за „WAKE THE LAKE“, треба да знаат дека станува збор за центар за водени спортови кој располага со специјализиран глисер за Wakeboard, Wakesurf, скијање на вода, авантура со банана и разни гуми за влечење на поединци или грпа луѓе по езерото. Овде не се исклучува ниту опцијата за изнајмување на SUP даски.

Центарот организира целодневни, полудневни и единечни тури, во зависност од заинтересираност на групата и големината на истата.

Целодневната тура вклучува 8 часа на езеро, возење со wake/surf/ski во зависност од тоа за што е заинтересиран клентот. Се посетуваат приватни плажи и се ужива во средината на езерото, се органзиира забава на чамец, сончање и уживање. Во текот на денот има и пауза за ручек во една од кафеаните покрај езерото, а потоа се продолжува со уште една тура возење на зајдисонце.

Во моментот овој центар е единствениот во Македдонија кој организира тури од ваков карактер, со целосна опрема за сите водени спортови за сите возрасти. Максималниот капацитет на еден чамец е за 7 лица.

Ваквите тури започнале да ги организираат се со цел да го доближат овој спорт до сите кои не посетуваат свој глисер, а со цел да може да го искусат адреналинот и сите активности на вода.

Повеќе информации и резервации можете да добиете на: 078 411 055 – Гоце, 070 346 009 – Сања или на www.wakethelake.mk

Leave a Comment