Етно Куќа: Единак

Каде во Велес? Разговарај на Viber Јави се на телефон

Етно куќата Единак се наоѓа во околината на село Војница на околу 18 километри од Велес.

Специјалитети на куќата се свежата риба која ја одгледуваат во сопствено езерце.

Етно куќата не работи во текот на зимскиот период. Совет од Кајак.мк е да стапите во контакт и да резервирате пред да тргнете кон дестинацијата.

Контакт за резервација: 075 351 151

Остави Коментар