Мавровски регион

Јавење коњи во Требиште

Јавење коњи во Требиште

Мавровски регион Цена од:

1,500.00 ден

Слободата која ја имаат коњите за совладување и искачување на различни терени, е незаменлива со ниедно моторно возило.

Вклучено во цена:

  • 2 часа јавење коњ
  • Освежување
  • Постојат различни пакети и различни цени

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт

Слободата која ја имаат коњите за совладување и искачување на различни терени, е незаменлива со ниедно моторно возило. Особено јавањето на коњи во близина на село Требиште. Турите кои ги организираат Hedon Riding од помали групи со максимална бројка до 6 лица, што е одлична опција за тимбилдинг дружење со колегите, фамилијарен излет, дужба со вашите пријатели или роднини. Ова е добитна комбинација доколку сакате да поминете време во планина со вашите најблиски, а сепак на тивко место и далеку од метежот. Hedon Riding велат дека се трудат со вакви тури да им пружаат уживање на клиентите, луѓе кои се желни за авантури и истражување на нови предели. Со вклучување на локалното население во развој на туризмот во оваа област тие придонесуваат за економски раст и овозможување на подобри услови за егзистенција на село, особено на ова село каде коњите се изворот на приход. 

Тури можете да резервирате на телефонскиот број 077 648 679

Остави Коментар

Разгледајте повеќе атракции