Езеро Јасика: Долно Лисиче

Скопски регион Цена од:

18,450.00 ден

Разговарај на Viber Јави се на телефон

Контакт за информации и резервации: 070 326 611

Вклучено во цена:

  • Изнајмување на просторот околу базенот со ресторанот
  • Цената варира во зависнот од периодот
  • Логистика

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до локацијата

Недалеку од Скопје се наоѓа езерото Јасика кое во текот на летната сезона честопати се користи за организирање разни настани.

Покрај самото езеро се наоѓа базен кој исто така служи за релаксација и одмор на жителите на Долно Лисиче.

Домаќините кои го оддржуваат просторот велат дека со зголемувањето на трендот за да се организираат настани на отворено, овој простор во текот на летото е резервиран од млади парови кои сакаат да ја организраат својата свадва, но и често се изнајмува за ергенски и девојачки забави.

Капацитетот на просторот е за 200 гости, а базенот има капацитет за 30 капачи.

Контакт за информации и резервации: 070 326 611

Остави Коментар