Вила Да-Ка: Простор со базен за изнајмување

Skopje Price from:

15,000.00 ден

Вилата можете да ја резервирате со испраќање на барање за резервација. По испратеното барање ќе добиете потврда на мејл со вкупна цена. Практикувајте резервации по мејл, така е најбезбедно за вас и за домаќините.


Included in price:

  • Цена за наем на просторот на еден ден
  • Цената варира во зависност од периодот, бројот на лица

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата
  • Храна

Вилата се наоѓа во Јурумлери на улица.8. Оддалечена е 15 километри од центарот на Скопје. Просторот е 1150 метри квадратни.

Просоторот е опремен со: Надворешни тушеви, надворешен тоалет. Располага со 13 конопои, шанк 5x4-20m2, сепареа за 15 лица, комплетно опремен просрот за секаков вид на забава, семинари, детски родендени и други прослави.

Во дворот има летниковец 6x5-30m2, скара на располагање. Објектот има и лулашки, трамболина за деца.

Надворешниот капацитет има простор за 100-120 лица.

Базенот е 10x4m и има капацитет за 10-15 лица.

Местоположбата е тивка и мирна, без многу населени објекти.

Објектот има паркиг простор за 35-40 возила.


Leave a Comment

Comments

  • Alma Čumbelić

    06.06.2024 11:23

    Zdravo, Prasanje okolu iznajmuvanje na prsostorot. Koja e cenata za 50-70 luge.Juli mesec pomegu 5-12 Blagodaram