Oхридски регион

Поразлично искуство на SUP даска

Поразлично искуство на SUP даска

Oхридски регион Цена од:

1,500.00 ден

Разговарај на Viber

Атракции во Охрид. Лето 2021 во Охрид

Вклучено во цена:

  • Водич
  • Посета на недопрена природа.
  • Безалкохолни пијалоци (вода, сок, кафе)

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до локацијата

Резервирајте несекојдневна атракција на Охридско езеро.

Доколку сакате да го истражите Охридското езеро на најдобар начин - SUP даски.

Доживеете поразлично искуство на SUP даска. Места и моменти кои можат да се доловат само од вода, притоа уживајќи во недопрената убавина која ни ја нуди Охридското езеро.

Локации
• Заливот на прчот
• Црквата св. Заум (Заумска)*
• Црквата св. Никола
• Црквата св. Петар
• Изворот Тушима
• Близни камења
• Археолошко наоѓалиште Заливот на коските.
• Авто камп Љубаништа
• Авто камп Градиште

Во зависност од временските услови постои можност за презакажување на турите. Целодневна тура 10.00 - 20.30 ( Зајдисонце)

Остави Коментар