Базен за изнјамување „Позитиво“

Skopje Price from:

6,000.00 ден

Контакт : 075 660 192, 072 307 698


Included in price:

  • Цена за наем на просторот за 3 часа
  • Цените варираат и се истакнати во опис

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата
  • Храна

Базенот „Позитиво“ се наоѓа во населбата Драчево наспроти игралиштето Типо. Базенот се наоѓа на крајот на населбата, во мирна и тивка околина.

Просторот има капацитет за околу 80 места за седење, а околу базенот има лежалки и вреќи. Базенот има површина од 50м2. Внатрешниот дел има простор од 100м2, а надвор има простор од 200м2

Просторот овозможува организирање на разни настани и забави.

За време на летната сезона изјамувањето изнесува: 3 часа- 6000 денари, 5 часа- 8000 денари и за цел ден 10000 денари.

По завршувањето на сезоната изнајмувањето се намалува редоследно за 2000 денари.

Контакт : 075 660 192, 072 307 698

Leave a Comment

Comments

  • Sanja Bujan

    23.08.2023 12:36

    Da li go iznajmuvate prostorot na 9 septemvri i cena za od 10 do 18