ATV авантури на Скопска Црна Гора

Скопски регион Разговарај на Viber Јави се на телефон

АТВ авантури за истражување на Скопска Црна Гора

Вклучено во цена:

  • 22 километри тура по цена од: 2000 денари
  • 32 километри тура по цена од: 3000 денари
  • 52 километри тура по цена од: 4000 денари
  • Цените се за едно АТВ возило на кое може да се возат 2 лица.
  • Вода/Кафе

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до атранцијата
  • Храна

Поаѓање од Село Глуво.

За време на турата има вклучено вода и кафе. За време на турата се посетуваат манастирите Св. Атанасиј, Св. Никита, Св. Богородица, Св. Арангел. Турата можете да ја погледнете на фотографиите.

Времетраењето на турата може да биде 2 или 3 часа. Во опис на цените ги имате понудите по километри:

22 километри тура по цена од: 2000 денари- за едно или две лица на едно АТВ возило

32 километри тура по цена од: 3000 денари- за едно или две лица на едно АТВ возило

52 километри тура по цена од: 4000 денари- за едно или две лица на едно АТВ возило

Цените се за едно АТВ возило на кое може да се возат 2 лица.
На едно АТВ возило може да се возат исклучиво родител со дете.
Додека две возрасни лица мора да користат 2 АТВ возила

АТВ моторите може да се изнајмуваат поединечно или како група.

Контакт за резервации: 076 791 157

Остави Коментар