СУП во Охрид

Oхридски регион Цена од:

2,500.00 ден

Разговарај на Viber Јави се на телефон

СУП во Охрид Контакт за информации и резервации: 00 389 78 34 16 30 00 389 78 60 96 98

Вклучено во цена:

 • 2 часа тура со инструктор
 • Обука за управување со даската
 • СУП даска, весло и елек за пливање
 • Водоотпорна торба
 • Фотографии и видеa со дрон
 • 360 панорама фотографии и видеа со action camera
 • Подводни фотографии и видеа со action camera
 • Освежителен пијалок
 • Апетисани

Не е вклучено во цена:

 • Транспорт до локацијата на тргнување

За сите кои сакаат да искусат нова адреналинска акција за едрење на даска, ова е одлична можност која создава чувство на слободно движење во ритамот на природата.

Зголемена е понудата со кајаци кои може да се користат за разни тим-билдинг активности, тренинзи и обуки.

Атрактивни екскурзии:

 • Јога на вода на разни локации
 • Едрење на даска или Wind Surfing. Едрењето на даска настанува како спој на двата најпопуларни водни спортови, сурфањето и едрењето.
 • Full Moon SUP Experience - Магично СУП искуство на полна месечина настан кој ќе се одржи само 3 пати
 • СУПер чистка - волонтерски акции за чистење на плажите, овој е бесплатен настан за секој кој сака да се приклучи и воедно да ги совлада техниките на СУП
 • СУП на зајдисонце
 • СУП на изгрејсонце
 • СУП целодневна тура 

и уште неколку нови настани кои наскоро ќе бидат објавени.  

 

Предлог тура:

СУП ТУРА КАНЕО И СТАР ГРАД. На ова тура може да се долови сплетот од природните и историско културните знаменитости, а и многуте скриени катчиња кои најчесто ги знаат само локалците.
Често се организираат тури на разни локации како „Заливот на Косните до Трпејца“, „Трпејца до Св.Богородица Захумска- Заум“, Љубаништа, Градиште и многу други тури,

 

Цените ќе бидат објавени наскоро.

  

Контакт за информации и резервации: 

00 389 78 34 16 30 

00 389 78 60 96 98

Остави Коментар