Oхридски регион

АТВ авантури во Охрид и Галичица

АТВ авантури во Охрид и Галичица

Oхридски регион Цена од:

2,500.00 ден

Дали некогаш сте посакале да дожиеете едно празлично искуство со возење на АТВ низ нашата земја? Кајак.мк ве води низ најубавите пејсажи во земјата, а најдобриот начин да ги откриете е да ги искористите турите низ величествениот национален парк Галичица.

Вклучено во цена:

  • Најниска цена по лице 2500 денари
  • Водич/инструктор
  • Посета на различни предели
  • Безалкохолни пијалоци

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до договорената локација на тргнување

Дали некогаш сте посакале да дожиеете едно празлично искуство со возење на АТВ низ нашата земја?
Кајак.мк ве води низ најубавите пејсажи во земјата, а најдобриот начин да ги откриете е да ги искористите турите низ величествениот национален парк Галичица. Нашите водичи се ептен пријателски расположени за да ве запознаат со нешто ново. Пред се тие се професионални, но и доста забавни. Додека ве водат низ природните убавини на оддалечените делови на Охрид тие ќе ве запознаат со природните убавини, исполнувајќи ви го времето со насмевки. АТВ во Охрид располага со најновите модели на АТВ 450cc / 600cc / 800cc и UTV Buggies 550cc кои се погодни за искусни и неискусни возачи. АТВ и УТВ се автоматски и лесни за возење.


ПРВА ПОНУДА: CROSS-COUNTRY ADVENTURE

Турнеја во времетраење од околу 2 часа
Ова авантура поврзува 3 села:
 Велестово, Сипокно и Горно Коњско. Со неверојатен поглед на Охрид и Охридското Езеро. Идеална за почетници бидејќи се вози преку различни предели и патишта, а и затоа што опфаќа приближно 20 километри без пресметано дистанцата за назад. Одлична е и за лицата коишто немаат многу слободно време, а сепак сакаат да искусат нешто поразлично

  • ЦЕНА ЗА АТВ 450 КК: НОВА ПРОМО ЦЕНА: 41 Евра (2 500 ден.) - едно лице / 57 Евра (3 500 ден.) - две лица
  • ЦЕНА ЗА АТВ 600 КК: НОВА ПРОМО ЦЕНА: 57 евра (3 500 ден.) - едно лице / 74 евра (4 500 ден.) - две лица
  • ЦЕНА ЗА БУГИ 550 КК: НОВА ПРОМО ЦЕНА: 66 евра (4 000 ден.) - едно лице / 82 евра (5 000 ден.) - две лица


КОНТАКТ: 078 474 656

Остави Коментар