La Mia Casa: Горно Соње

Price from:

5,000.00 ден

Местото се наоѓа во Скопје, во атарот на село Горно Соње на југоисточната страна од планината Водно.


Included in price:

  • Цената зависи од бројот на гости и се движи од 5000 до 8000 денари
  • За група од 60 лица цената е 9000 денари

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето

Местото за забава е ново отворено, односно од почетокот на 2023. Приватен простор идеален за изнајмување и организирање приватни настани како тим-билдинг, родендени, семејни прослави и пикник седенки со вашите блиски пријатели или роднини.

Капацитет на гости во дворот од 60 лица.

Просторот има 1500 метри2 и чист воздух кој го нуди местото кое се наоѓа на надморска височина од 650 метри.

Контакт за резервација: 075 276 247

Leave a Comment

View More Attractions