Етно гостилница Воденица 3

Каде во Крива Паланка? Разговарај на Viber Јави се на телефон

До Воденицата може да се пристигнете со лесни моторни возила или со мини автобуси. Имајте предвид дека асфалтниот пат не е пристапен за големи автобуси.

До Воденицата може да се пристигнете со лесни моторни возила или со мини автобуси. Имајте предвид дека асфалтниот пат не е пристапен за големи автобуси.

Ресторанот постои од 2010-та година, а за многумина е гастро дестинација која ги полни батериите со помош на прекрасната зелена природа која го проголтува ресторанот.

Рестранот е познат по уникатната и вкусна храна зачинета со беспрекорна услуга и прекрасен планински амбиент покрај самата Дурачка Река.

Оние кои ќе се одлучат да го посетат, совет од тимот на Кајак.мк е да дегустираат Боденичарска плескавица, Тава Воденица и сите салати со локални свежи производи.

Контакт за резервација: 031 374 800

Остави Коментар