The Smidgin Experience

Скопски регион Цена од:

1,500.00 ден

Разговарај на Viber Јави се на телефон

Еден поразличен настан за приватни групи на кој може да дегустирате повеќе видови македонски чист џин и џин комбиниран во коктели.

Вклучено во цена:

  • Цена по лице е 1500 денари
  • Во цената е вклучено: 3 чисти џина за дегустација (шот)
  • 3 различни коктели од 3-те џина
  • Котел мајстор кој ги подготвува коктелите и презентацијата
  • Инфо тура низ фабриката
  • Закуска

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до локацијата

Еден поразличен настан за приватни групи на кој може да дегустирате повеќе видови македонски чист џин и џин комбиниран во коктели. Настанот се реализира со коктел мајстор, а пред дегустацијата групата има прилика да слушне и да се запознае со начинот на подготовка на џинот.

Времетраење на настанот: 2 часа.
Мининален број на гости за реализација: 6 лица.

Контакт за резервации и информации: 076 791 157

Остави Коментар