Вила со базен достапна за изнајмување

Skopje Price from:

10,300.00 ден

Уште еден објект со базен кој е иделаен за организирање дневни настани за фамилии, компании или друштвени седенки.


Included in price:

  • Цената зависи од бројот на луѓе.
  • По 10 евра од човек.
  • Минимум 150 евра за резервација.
  • Објектот се издава во две смени: Од 10 до 17:00 и од 18:00 до 00:00

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Уште еден објект со базен кој е иделаен за организирање дневни настани за фамилии, компании или друштвени седенки.

Станува збор за објект кој се наоѓа во Волково и кој располага со базен од 50 квадрати, со должина 10,5 метри и 6 метри широчина.

Домаќините кои ни ги отворија вратите за светот на Кајак.мк вели дека објектот располага со 2 големи тоалети, внатрешна просторија од 40 метри квадрати, летниковец од 24 квадрати и двор од 200 квадрати.

Објетот има приватен паркинг за максимум 15 возила.

Самиот објект располага со 5 конопои и голем надворешен покриен шанк со 4 столиња, две лулашки и сопствено озвучување.

Објектот има 7 лежалки.

Контакт за резервација: +38970260505

Leave a Comment