Тераса Лидо: Скопје

Терасата се наоѓа на Жданец, Скопје. Има капацитер за 300 лица.


Included in price:

  • Цената за користење временски е по договор.
  • Организирана кујна
  • Скара во двор
  • Високи и ниски столчиња
  • 2 шанка на располагање со шанкерски столчиња
  • Паркиг

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата
  • Храна за време на настаните

За оние кои бараат простор за изнајмување каде ќе може да организираат приватен настан, семејни прослави или свадби, терасата Лидо е една од опциите.

Терасата се наоѓа на Жданец, Скопје. Има капацитер за 300 лица.

Терасата располага со високи и ниски маси.
Има два шанка со шанкерски столчиња.
Има затворена кујна.
Во дворот има мала и голема скара.
Терасата има паркинг со широчина од 700 метри квадратни.
Се издава преку летна сезона.
Цената за користење временски е по договор.

Контакт за резервации: 078 287 280

Leave a Comment