27.07.2023

Во Македонија има ресторан на 1500 мнв каде климата ви ги полни батериите

Во Македонија има ресторан на 1500 мнв каде климата ви ги полни батериите

Уште еден прекрасен ресторан под отворено небо од денеска е дел од светот на Кајак.мк. Нашиот тим ве води на Калин Камен на 12 километри од градот Крива Паланка во новиот ресторан Осоговски Бисер. Портите на ова нова гастро дестинација која од денеска е дел од нашата база ни ги отвори Ангела и воедно не запозна со самото место.


Станува збор за новоотворен објект кој своите први гости ги нагостува на 10.06.2023-та година.


Ресторанот има капацитет за 150 лица, а покрај уживањето во ресторанот и свежиот планински воздух, гостите имаат можност и да ноќеваат. Самиот комплекс има нови апартмани, апартманите можете да ги погледнете и резервирате со еден клик ОВДЕ.


Ресторанот има разновидни специјалитети, а овде може да се вкуси една од најубавите специјалитети- „Осоговската плескавица“, „Бисер тавата“, „Зелникот со блитва“, „Домашниот колбас“ и друго.

Точната локација на ресторанот како и контакт за резервации од ресторанот можете да најдете со еден клик ОВДЕ.

Leave a Comment

Read More

New Aparthotel in Zlatibor „Zlatiborske Terase“ is available on Kajak.mk

Welcome to another new aparthotel in Zlatibor which is officially a part of the world of Kayak.mk starting today.

These mountain wooden cabins are located in Macedonia, and they have an open pool

In the heart of untouched nature, just fifteen kilometers from the urban flock of Skopje, there are six peaceful oases made of wood—modern cabins that promise rest for the soul and body.

In Macedonia, there is Plevena that welcomes everyone with homemade local food

"The ethnographic household 'Plevena,' managed by the Mickoski family, is not just a place where you can rest from everyday duties, but a space where every visitor becomes part of the community and rural life."

We organize picnic events by the Treska River near Matka, Macedonia

Местото се наоѓа крај село Шишево, одвоено од секојдневната бучава и гужва. Располага со две зелени дворчиња на самиот брег на реката, идеални за одмор и уживање.

We are organizing SUP tours on Lake Ohrid: Nature, clean air, and adventure

Everything You Need for a Perfect Day To make your experience carefree and comfortable, all tours include drinks such as energy drinks, water, and fruit. You just need to bring your adventurous spirit and a desire to explore.

We are organizing pottery workshops in Skopje

Behind this wonderful pottery studio stand young creative people who have decided to pour their passion for art into this corner of Skopje.