Арома С: Петачко Водиче

Каде во Тетово? Chat on Viber Call on Phone

Етно село Долија е место каде можете да избегате од градската гужва, кое нуди традиционала храна со врвен квалитет, прекрасен амбиент.

Ресторанот Арома С се наоѓа во село Беловиште, Петочко Водиќе. Основан е во 2012-та година како етно ресторан.

Специјалитети кои ви ги препорачуваме овде се свежата риба: Пастрмка, свеж крап со вопствени рибници кои се наоѓаат во самиот ресторан како и базен за капење.

Етно село Долија е место каде можете да избегате од градската гужва, кое нуди традиционала храна со врвен квалитет, прекрасен амбиент.

Информации и резервации на: 071 720 215

Leave a Comment

View More Gastronomies