Три Чешме: Село Челопек

Каде во Тетово? Chat on Viber Call on Phone

До локалот можете да пристигнете со секаков вид на возило.

Денеска сакаме да ве запознаеме со етно ресторанот „Три Чешме“ кој се наоѓа во село Челопек, во подножјето на Шар Планина.

До локалот можете да пристигнете со секаков вид на возило.

„Три Чешме“ постои скоро една година. Запознал да работи по идејата на домаќините да отворат сопствен фамилијарен бизнис во веќе постоечкиот сопствен локал. Денес, нивниот објект се користи како етно ресторан во кој ќе добиете домашна атмосфера, мирна и тивка музика, добра храна и чист воздух.

Кога сме веќе кај храната, да не заборавиме да ги истакнеме специјалитетите како што се челопечката тава, челопечкото жуле, реброто во фурна и ред други.

Контакт: +38972303358

Leave a Comment

View More Gastronomies