Два Бисера: Радожда

Каде во Струга? Разговарај на Viber Јави се на телефон

Младен кој ги отвори портите за светот на Кајак.мк вели дека ресторанот постои од 1993-та година, а својот роденден го обележа на 1-ви мај, кога воедно прослави 30 години постоење.

Градимир кој ги отвори портите за светот на Кајак.мк вели дека ресторанот постои од 1993-та година, а својот роденден го обележа на 1-ви мај, кога воедно прослави 30 години постоење.

Ресторанот никнува по желбата да се инвестира во угостителство кое ќе нуди локална и автентична храна по која е познато ова крајбрежје. Затоа, денеска оваа куќа е позната по јагулата во тава која се приготвува на уникатен начин (а која гостите треба да ја нарачат ден претходно), охридска пастрмка, тресена пастрмка, белвица, крап и секако не смееме да го заборавиле макалото од лук кое се подготвува по традиционален рецепт.

Контакт за резервации: 070 261 586

Остави Коментар

Коментари

  • Бојан Божиновски

    23.05.2023 17:15

    Почитувани, би сакал да знам дали е возможно кај вас да се купи ваучер во одредена вредност за ручек/вечера за двајца? Станува збор за подарок за годишнина. Ви благодарам однапред. Со почит, Бојан