Сончева Куќа: Сопиште

Каде во Скопје Chat on Viber Call on Phone

Прекрасниот амбиент го дополнува звукот на тивката музика кои ви ндат неповторливи мигови на мошне опуштена и пријатна атмосверa.

Гостилница рибник СОНЧЕВА КУЌА Сопиште , се наоѓа на падините на Водно од сончева страна, на 560м надморска висина и на само 7 км од центарот на градот. Свеж планински воздух и прекрасен поглед на градот , одличен амбиент, квалитетна кујна и врвна услуга. прекрасно уредениот двор Ви овозможува да се чуствувате пријатно и во летните горештини да избегате од градската врева за да се освежите во базеноткој на ресторанот му дава посебна убавина.


Прекрасниот амбиент го дополнува звукот на тивката музика кои ви ндат неповторливи мигови на мошне опуштена и пријатна атмосверa.

Гостилница Сончева куќа ви нуди можност за уживање во специјални моменти, Вашите семејни прослави, деловни ручеци и вечери, прославете ги во прекрасниот двор кој има капацитет на 120 гости или во внатрешниот дел кој можед а прими 54 гости, а вашите возила иамме обезбедено сопствен паркинг.


Контакт за резервации: +38978204386

Leave a Comment

View More Gastronomies